top of page
linda.jpg

Start 7 September

Ledarprogram 2023–24

"Varje träff har varit spännande och extremt lärorik ... Jag har vågat ta kliv. Det anade jag innan, men nu vet jag!”. 

Vad? Ett program för dig som vill ta nästa steg

Känner du att gamla mönster sätter stopp för mål du vill nå? Fungerar det inte längre att bara jobba hårdare när det är svårt? Söker du arbetssätt som låter dig både prestera och må bra? Har du hittat en ny riktning som du vill implementera? 

Det här unika ledarprogrammet vänder sig till dig som kommit en bit i karriären och känner att du nått en punkt där du behöver förändra dig själv för att komma vidare. 

Miniföreläsningar och litteratur varvas med övningar som förändrar och diskussioner som sätter saker i sammanhang. Under programmet jobbar du med en egen prioriterad utmaning som direkt kopplar till ditt yrkesliv. Målet är att nå konkreta resultat i både det yttre och det inre genom en väl förankrad pedagogik.

 

Inför varje träff skickar du in en statusreflektion; när vi ses har vi strukturerade feedbackdiskussioner där du får både ta emot och ge feedback för att föra utmaningarna framåt. Mellan gångerna jobbar du med utmaningen och gör fördjupningsuppgifter som skapar starka nätverk mellan deltagarna.  

Hur? Unik pedagogik för både inre och yttre resultat 

Med vilka?
En kompetent och trygg grupp

Under det årslånga programmet blir du del av en liten, trygg och kompetent grupp som delar liknande frågeställningar som du själv. Vi jobbar tillsammans för att bidra till varandras utveckling inifrån och ut.

 

Lasse Lychnell – som är programledare – är doktor i företagsekonomi och har arbetat med ledarutbildningar sedan 2006. Han forskar själv om inre utveckling vid Handelshögskolan i Stockholm sedan 10 år och är en uppskattad lärare och föreläsare på universitet, företag och konferenser runt om i världen.

"En häftig kombination som når ned på djupet och berör de essentiella frågorna både ur ett företags- och personligt perspektiv"

”Öppen, ärlig kommunikation med underbara människor och stöd från dessa att hitta mig själv och utveckla min verksamhet samtidigt.”
Unikt koncept, komponerat med olika infallsvinklar, verktyg och intuitivt ledarskap. Ödmjuk, mycket väl förberedd ledning”

Programmet omfattar 10 heldagar över ett år fördelade på två internat, fem processmöten samt en uppföljning. Alla träffar är i Stockholm. Du behöver avsätta tid för att närvara vid samtliga tillfällen samt arbeta med din utmaning mellan gångerna.

 

Datum: 7–8 sep, 19 sep, 26 okt,  5 dec, 11 jan, 21 mars, 15-16 maj samt 12 sep 2024. Internaten startar kl. 9 dag 1 och avslutas kl. 16 dag 2. Under processdagarna arbetar vi kl. 9–19 och uppföljningen är kl. 9–17. 

När? Tio heldagar på ett år. Start 7 september.

Anmäl dig före 15 augusti

Antal platser är begränsat till sju. Pris för deltagande är 45 000 tkr exklusive moms och kostnader för internat 

Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig för att tillsammans se om programmet passar dina behov!

Intresseanmälan

Jag är intresserad av att vara med på ledarprogrammet. Kontakt mig gärna!

Tack för att du ammäler ditt intresse!

bottom of page